Tuesday, 16 July 2013

Ndjekja e shqiptarëve, policët në Greqi: Jemi të lodhur e të ezauruar

Ndjekja e shqiptarëve, policët në Greqi: Jemi të lodhur e të ezauruar
Policët e Thesprotisë,që kanë marrë pjesë në ndjekjen e shqiptarëve të arratisur nga burgu i Trikalas,shprehen të lodhur e të pafuqishëm.Në një letër të tyre të bërë publike në...

Ndjekja e shqiptarëve, policët në Greqi: Jemi të lodhur e të ezauruar

Ndjekja e shqiptarëve, policët në Greqi: Jemi të lodhur e të ezauruar
Policët e Thesprotisë,që kanë marrë pjesë në ndjekjen e shqiptarëve të arratisur nga burgu i Trikalas,shprehen të lodhur e të pafuqishëm.Në një letër të tyre të bërë publike në...

Tiranë, starton sot festivali i muzikës jazz

Tiranë, starton sot festivali i muzikës jazz
Me një pjesëmarrje artistësh të njohur,ky eveniment kësaj here do të mbledhë adhuruesit e muzikës jazz,në Pallatin e Kulturës,në datat 16-17-18 korrik,por edhe në Apolloni të Fierit.

Prezantohet Vila tek Atletiko Madrid, Alkantara te Bajerni dhe Kavani te PSG

Prezantohet Vila tek Atletiko Madrid, Alkantara te Bajerni dhe Kavani te PSG
E marta ka qenë ditë prezantimesh për blerjet më të fundit dhe më të bujshme në këtë merkato vere, teksa janë prezantuar David Vila, Tiago Alkantara dhe më vonë transferimi më i shtrenjtë...

Vilanova: Guardiola s'ka të drejtë kur flet për Barcelonën

Vilanova: Guardiola s'ka të drejtë kur flet për Barcelonën
Tito Vilanova duket se i ka hedhur më shumë benzinë në lidhje me marrëdhëniet mes tij,Guardiolës dhe klubit të Barcelonës,por duke mbajtur anën e klubit

Ndjekja e shqiptarëve, policët në Greqi: Jemi të lodhur e të ezauruar

Ndjekja e shqiptarëve, policët në Greqi: Jemi të lodhur e të ezauruar
Policët e Thesprotisë,që kanë marrë pjesë në ndjekjen e shqiptarëve të arratisur nga burgu i Trikalas,shprehen të lodhur e të pafuqishëm.Në një letër të tyre të bërë publike në...

Tiranë, starton sot festivali i muzikës jazz

Tiranë, starton sot festivali i muzikës jazz
Me një pjesëmarrje artistësh të njohur,ky eveniment kësaj here do të mbledhë adhuruesit e muzikës jazz,në Pallatin e Kulturës,në datat 16-17-18 korrik,por edhe në Apolloni të Fierit.

Ndjekja e shqiptarëve, policët në Greqi: Jemi të lodhur e të ezauruar

Ndjekja e shqiptarëve, policët në Greqi: Jemi të lodhur e të ezauruar
Policët e Thesprotisë,që kanë marrë pjesë në ndjekjen e shqiptarëve të arratisur nga burgu i Trikalas,shprehen të lodhur e të pafuqishëm.Në një letër të tyre të bërë publike në...

Tiranë, starton sot festivali i muzikës jazz

Tiranë, starton sot festivali i muzikës jazz
Me një pjesëmarrje artistësh të njohur,ky eveniment kësaj here do të mbledhë adhuruesit e muzikës jazz,në Pallatin e Kulturës,në datat 16-17-18 korrik,por edhe në Apolloni të Fierit.

Prezantohet Vila tek Atletiko Madrid, Alkantara te Bajerni dhe Kavani te PSG

Prezantohet Vila tek Atletiko Madrid, Alkantara te Bajerni dhe Kavani te PSG
E marta ka qenë ditë prezantimesh për blerjet më të fundit dhe më të bujshme në këtë merkato vere, teksa janë prezantuar David Vila, Tiago Alkantara dhe më vonë transferimi më i shtrenjtë...

Prezantohet Vila tek Atletiko Madrid, Alkantara te Bajerni dhe Kavani te PSG

Prezantohet Vila tek Atletiko Madrid, Alkantara te Bajerni dhe Kavani te PSG
E marta ka qenë ditë prezantimesh për blerjet më të fundit dhe më të bujshme në këtë merkato vere, teksa janë prezantuar David Vila, Tiago Alkantara dhe më vonë transferimi më i shtrenjtë...

Vilanova: Guardiola s'ka të drejtë kur flet për Barcelonën

Vilanova: Guardiola s'ka të drejtë kur flet për Barcelonën
Tito Vilanova duket se i ka hedhur më shumë benzinë në lidhje me marrëdhëniet mes tij,Guardiolës dhe klubit të Barcelonës,por duke mbajtur anën e klubit

Monday, 15 July 2013

Të arratisurit, ndoshta në Kosovë. Kola është në gjak në Shqipëri

Të arratisurit, ndoshta në Kosovë. Kola është në gjak në Shqipëri
"Mënyra e vetme që të kenë ikur nga Greqia është ajo nga deti dhe drejt Kosovës",ka thënë për median një zyrtar i lartë i Policisë greke.Marian Kola,sipas burimeve të policisë,ka llogari...

Shkurtimet në Greqi, filloi një grevash e protestash

Shkurtimet në Greqi, filloi një grevash e protestash
Grevat do të kulmojnë të martën me grevën 24 orëshe të shpallur nga dy sindikatat më të mëdha në vend,GSEE dhe ADEDY dhe tubimin e protestës në qendër të Athinës.

Shkurtimet në Greqi, filloi një grevash e protestash

Shkurtimet në Greqi, filloi një grevash e protestash
Grevat do të kulmojnë të martën me grevën 24 orëshe të shpallur nga dy sindikatat më të mëdha në vend,GSEE dhe ADEDY dhe tubimin e protestës në qendër të Athinës.

Shkurtimet në Greqi, filloi një grevash e protestash

Shkurtimet në Greqi, filloi një grevash e protestash
Grevat do të kulmojnë të martën me grevën 24 orëshe të shpallur nga dy sindikatat më të mëdha në vend,GSEE dhe ADEDY dhe tubimin e protestës në qendër të Athinës.

Të arratisurit e Trikalas kanë grabitur edhe shtëpinë e Argita Berishës

Të arratisurit e Trikalas kanë grabitur edhe shtëpinë e Argita Berishës
Sipas gazetës,policia shqiptare gjithë këtë periudhë nuk kishte bërë të ditur faktin që të kërkuarit nga policia greke janë implikuar në këtë grabitje,por tani që është në zhvillim aksioni...

Të arratisurit e Trikalas kanë grabitur edhe shtëpinë e Argita Berishës

Të arratisurit e Trikalas kanë grabitur edhe shtëpinë e Argita Berishës
Sipas gazetës,policia shqiptare gjithë këtë periudhë nuk kishte bërë të ditur faktin që të kërkuarit nga policia greke janë implikuar në këtë grabitje,por tani që është në zhvillim aksioni...

Të arratisurit e Trikalas kanë grabitur edhe shtëpinë e Argita Berishës

Të arratisurit e Trikalas kanë grabitur edhe shtëpinë e Argita Berishës
Sipas gazetës,policia shqiptare gjithë këtë periudhë nuk kishte bërë të ditur faktin që të kërkuarit nga policia greke janë implikuar në këtë grabitje,por tani që është në zhvillim aksioni...

A duhet të rivlerësohet roli i diversionit mbi Shqipërinë komuniste?!

A duhet të rivlerësohet roli i diversionit mbi Shqipërinë komuniste?!
Në fund të viteve '40,një grup anti-komunistësh që e kanë lënë Sh qipërinë fill pas L2B,shumësyresh larguar me trupat pushtuese,apo që i janë bashkuar më vonë atyre përmes arratisjeve,janë...

A duhet të rivlerësohet roli i diversionit mbi Shqipërinë komuniste?!

A duhet të rivlerësohet roli i diversionit mbi Shqipërinë komuniste?!
Në fund të viteve '40,një grup anti-komunistësh që e kanë lënë Sh qipërinë fill pas L2B,shumësyresh larguar me trupat pushtuese,apo që i janë bashkuar më vonë atyre përmes arratisjeve,janë...

A duhet të rivlerësohet roli i diversionit mbi Shqipërinë komuniste?!

A duhet të rivlerësohet roli i diversionit mbi Shqipërinë komuniste?!
Në fund të viteve '40,një grup anti-komunistësh që e kanë lënë Sh qipërinë fill pas L2B,shumësyresh larguar me trupat pushtuese,apo që i janë bashkuar më vonë atyre përmes arratisjeve,janë...

A duhet të rivlerësohet roli i diversionit mbi Shqipërinë komuniste?!

A duhet të rivlerësohet roli i diversionit mbi Shqipërinë komuniste?!
Në fund të viteve '40,një grup anti-komunistësh që e kanë lënë Sh qipërinë fill pas L2B,shumësyresh larguar me trupat pushtuese,apo që i janë bashkuar më vonë atyre përmes arratisjeve,janë...

Sunday, 14 July 2013

PD: Rama gënjeu shqiptarët

PD: Rama gënjeu shqiptarët
Nënjëdeklaratëpër shtyp,zëdhënësja e PartisëDemokratike,Laura Vorpsi deklaroi se Rama nuk po mban premtimet qëbëri nëfushatën elektorale.Ajo

Saturday, 13 July 2013

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen
Lideri i AAK-së Ramush Haradinaj,gjatë një aktiviteti partiak,të shtunën,ka komentuar rreth shkrimit të New York Times,ku Kryeministri Hashim Thaçi është përmendur si kandidat i mundshëm për...

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen
Lideri i AAK-së Ramush Haradinaj,gjatë një aktiviteti partiak,të shtunën,ka komentuar rreth shkrimit të New York Times,ku Kryeministri Hashim Thaçi është përmendur si kandidat i mundshëm për...

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen
Lideri i AAK-së Ramush Haradinaj,gjatë një aktiviteti partiak,të shtunën,ka komentuar rreth shkrimit të New York Times,ku Kryeministri Hashim Thaçi është përmendur si kandidat i mundshëm për...

Hungaria do kthejë 1 mijë kosovare ilegalë

Hungaria do kthejë 1 mijë kosovare ilegalë
Hungaria do të deportojë rreth 1000 kosovarë, të cilët gjenden ilegalisht në këtë shtet. Më shumë se 250 prej tyre ndodhen në burgje, kurse të tjerët në kampe dhe kanë mundësi të kufizuara...

Hungaria do kthejë 1 mijë kosovare ilegalë

Hungaria do kthejë 1 mijë kosovare ilegalë
Hungaria do të deportojë rreth 1000 kosovarë, të cilët gjenden ilegalisht në këtë shtet. Më shumë se 250 prej tyre ndodhen në burgje, kurse të tjerët në kampe dhe kanë mundësi të kufizuara...

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari
Policia e Kufirit, në Morinë, arrestoi sot një 33-vjeçar nga Podujeva e Kosovës, i kërkuar nga drejtësia austriake për vjedhje.

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari
Policia e Kufirit, në Morinë, arrestoi sot një 33-vjeçar nga Podujeva e Kosovës, i kërkuar nga drejtësia austriake për vjedhje.

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari
Policia e Kufirit, në Morinë, arrestoi sot një 33-vjeçar nga Podujeva e Kosovës, i kërkuar nga drejtësia austriake për vjedhje.

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen
Lideri i AAK-së Ramush Haradinaj,gjatë një aktiviteti partiak,të shtunën,ka komentuar rreth shkrimit të New York Times,ku Kryeministri Hashim Thaçi është përmendur si kandidat i mundshëm për...

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen
Lideri i AAK-së Ramush Haradinaj,gjatë një aktiviteti partiak,të shtunën,ka komentuar rreth shkrimit të New York Times,ku Kryeministri Hashim Thaçi është përmendur si kandidat i mundshëm për...

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen
Lideri i AAK-së Ramush Haradinaj,gjatë një aktiviteti partiak,të shtunën,ka komentuar rreth shkrimit të New York Times,ku Kryeministri Hashim Thaçi është përmendur si kandidat i mundshëm për...

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen

Haradinaj: Thaçi meriton një çmim shumë të keq për qeverisjen
Lideri i AAK-së Ramush Haradinaj,gjatë një aktiviteti partiak,të shtunën,ka komentuar rreth shkrimit të New York Times,ku Kryeministri Hashim Thaçi është përmendur si kandidat i mundshëm për...

Hungaria do kthejë 1 mijë kosovare ilegalë

Hungaria do kthejë 1 mijë kosovare ilegalë
Hungaria do të deportojë rreth 1000 kosovarë, të cilët gjenden ilegalisht në këtë shtet. Më shumë se 250 prej tyre ndodhen në burgje, kurse të tjerët në kampe dhe kanë mundësi të kufizuara...

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari
Policia e Kufirit, në Morinë, arrestoi sot një 33-vjeçar nga Podujeva e Kosovës, i kërkuar nga drejtësia austriake për vjedhje.

Hungaria do kthejë 1 mijë kosovare ilegalë

Hungaria do kthejë 1 mijë kosovare ilegalë
Hungaria do të deportojë rreth 1000 kosovarë, të cilët gjenden ilegalisht në këtë shtet. Më shumë se 250 prej tyre ndodhen në burgje, kurse të tjerët në kampe dhe kanë mundësi të kufizuara...

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari
Policia e Kufirit, në Morinë, arrestoi sot një 33-vjeçar nga Podujeva e Kosovës, i kërkuar nga drejtësia austriake për vjedhje.

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari
Policia e Kufirit, në Morinë, arrestoi sot një 33-vjeçar nga Podujeva e Kosovës, i kërkuar nga drejtësia austriake për vjedhje.

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari

Kërkohej nga drejtësia Austriake, arrestohet 33-vjeçari
Policia e Kufirit, në Morinë, arrestoi sot një 33-vjeçar nga Podujeva e Kosovës, i kërkuar nga drejtësia austriake për vjedhje.

Friday, 12 July 2013

Artistja amerikane: Bëj fotografi për të treguar histori

Artistja amerikane: Bëj fotografi për të treguar histori
“Ju lumshin duart”, ekspozita e hapur në galerinë “Zeta”Kudo që shkonte dhe bënte fotografi, i kërkonin një kopje. Kur e shihnin dhe u pëlqente, i thoshin “Ju lumshin duart!”. Përgjatë...

Syrja Vlora: Si ua shiti Shkodrën malazezëve Esat Pashë Toptani

Syrja Vlora: Si ua shiti Shkodrën malazezëve Esat Pashë Toptani
Botohen kujtimet e politikanit nga Pavarësia në Luftën e Vlorës.“Ishte inteligjent nga natyra,por analfabet.Në vëmendjen e tij,atdheu përbëhej nga vetvetja,dëshira dhe fama”Syrja Vlora,kunati...

Liviu Lungu, shkrimtari shqiptaro-rumun promovon librin në Tiranë

Liviu Lungu, shkrimtari shqiptaro-rumun promovon librin në Tiranë
I rritur me rrëfimet e gjyshes, ai kishte krijuar një Shqipëri imagjinare. Aq e gjallë ishte ajo në shpirtin e tij, saqë shkroi edhe një roman me ngjarje dhe personazhe shqiptare, botuar në shqip...

Artistja amerikane: Bëj fotografi për të treguar histori

Artistja amerikane: Bëj fotografi për të treguar histori
“Ju lumshin duart”, ekspozita e hapur në galerinë “Zeta”Kudo që shkonte dhe bënte fotografi, i kërkonin një kopje. Kur e shihnin dhe u pëlqente, i thoshin “Ju lumshin duart!”. Përgjatë...

Syrja Vlora: Si ua shiti Shkodrën malazezëve Esat Pashë Toptani

Syrja Vlora: Si ua shiti Shkodrën malazezëve Esat Pashë Toptani
Botohen kujtimet e politikanit nga Pavarësia në Luftën e Vlorës.“Ishte inteligjent nga natyra,por analfabet.Në vëmendjen e tij,atdheu përbëhej nga vetvetja,dëshira dhe fama”Syrja Vlora,kunati...

Liviu Lungu, shkrimtari shqiptaro-rumun promovon librin në Tiranë

Liviu Lungu, shkrimtari shqiptaro-rumun promovon librin në Tiranë
I rritur me rrëfimet e gjyshes, ai kishte krijuar një Shqipëri imagjinare. Aq e gjallë ishte ajo në shpirtin e tij, saqë shkroi edhe një roman me ngjarje dhe personazhe shqiptare, botuar në shqip...

SMS erotike dhe kërcënuese gazetares, dy vite burg 56-vjeçarit

SMS erotike dhe kërcënuese gazetares, dy vite burg 56-vjeçarit
Një56-vjeçar i divorcuar,baba i dy fëmijëve,u arrestua dje nga Policia e Tiranës,pasi rezultonte person nëkërkim,i dënuar me 2 vjet

Ekspertiza: 20 plumba në trupin e shqiptarëve

Ekspertiza: 20 plumba në trupin e shqiptarëve
Ekspertiza e bere nga mjekesia ligjore greke ka treguar se ne trupat e shqiptareve te vrare nga forcat speciale greke,jane gjetur sëpaku 20