Monday, 15 July 2013

Shkurtimet në Greqi, filloi një grevash e protestash

Shkurtimet në Greqi, filloi një grevash e protestash
Grevat do të kulmojnë të martën me grevën 24 orëshe të shpallur nga dy sindikatat më të mëdha në vend,GSEE dhe ADEDY dhe tubimin e protestës në qendër të Athinës.

No comments:

Post a Comment