Monday, 15 July 2013

Të arratisurit, ndoshta në Kosovë. Kola është në gjak në Shqipëri

Të arratisurit, ndoshta në Kosovë. Kola është në gjak në Shqipëri
"Mënyra e vetme që të kenë ikur nga Greqia është ajo nga deti dhe drejt Kosovës",ka thënë për median një zyrtar i lartë i Policisë greke.Marian Kola,sipas burimeve të policisë,ka llogari...

No comments:

Post a Comment