Tuesday, 16 July 2013

Vilanova: Guardiola s'ka të drejtë kur flet për Barcelonën

Vilanova: Guardiola s'ka të drejtë kur flet për Barcelonën
Tito Vilanova duket se i ka hedhur më shumë benzinë në lidhje me marrëdhëniet mes tij,Guardiolës dhe klubit të Barcelonës,por duke mbajtur anën e klubit

No comments:

Post a Comment